Aliah's FotoPage

By: Aliah Farazi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 1-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
St Andrew

dari simpang ni, St Andrew dah tak berapa jauh
hujan dah mula renyai..
... semakin lebat... gambar hanya boleh diambil dr dlm keret
View all 4 photos...
Cuti 1 Jan, kami ke St Andrew. Bukan nak main golf. dan bukan senang nak main pun. Kalau nak main golf kena booking setahun. Kami ke St Andrew nak menikmati pemandangannya yang cantik. Orang kata, tak lengkap ke Scotland, kalau tak ke St Andrew...

...tapi hajat belum lengkap kerana jangankan nak bergambar berlatar-belakangkan pemandangan cantik... nak ambil gambar pun tak berapa boleh kerana hujan lebat dan angin sangat kencang...


Saturday, 25-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
25 Dec yg putih

hari ni sejuk.. tapi Atiqah mandi jugak
parking kejap jer dah penuh salju...
jadi sebelum jalan kena kikis windscreen dulu
View all 8 photos...
hari ni penganut kristian menyambut krismas. pagi-pagi lagi hujan ais dah turun. sejuk bukan main


Friday, 24-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Snow

Terperanjat hujan tetiba jadi ais
rumah pun dah diselaputi ais
Dari rumah terus ke tempat parking...
View all 6 photos...
Setelah dua bulan sampai, hari ni salji turun dengan lebat. Mula-mula segan juga nak main salji dan ambil gambar, takut nanti orang kata 'gayat'. Tapi bila tengok anak-anak local mat saleh pun bukan main seronok main salji, kami pun apa lagi...


Saturday, 18-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Stirling Castle

castle kat background
kami sekeluarga
...
View all 6 photos...
Stirling Castle yang terkenal ni hanya 'walking distance' dari rumah kami, tapi entah kenapa tak pernah pergi sebelum ni. Hari ni baru terasa nak pergi...


Friday, 10-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nostalgia

jambatan putra dan masjid putra seberang tasik putra jer
pejabat PM juga dapat dilhat dengan jelas
ini sitana selangor dari sudut lain bilik teman
View all 5 photos...
Setelah sebulan di perantauan, teman tengok-tengok gambar lama. Terasa juga kenangan meninggalkan ofis lama di Putrajaya


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net